Tåliga arbetsbyxor i stretch från L.Brador

Det är skönt med riktigt bra arbetskläder när man ska jobba utomhus. Jag äger mark i en skog och det kräver mycket underhållsarbete. Tidigare tog jag på mig slitna jeans och ngn gammal tröja när det var dags för arbete i skogen. Min granne äger också skog och vi brukar snacka en del under vardagarna. Han visade mig ett par arbetsbyxor i stretch från L.Brador och efter det tillfället har jag själv skaffat ett par arbetsbyxor i stretch. Du får en helt annan passform i byxor med stretch och de tål mycket mer slitage och väta än mina gamla jeans.

Om du själv funderar på skaffa lite tåliga plagg kan jag rekommendera att du kollar in arbetsbyxor i stretch från L.Brador och även deras jackor. Det är bra kvalitet på kläderna.

Ikväll ska jag och frugan förbi en skjutbana som ligger i närheten. Skjutbanan liknar en biograf, där du själv väljer vart i världen du vill jaga vilt. Det är riktigt kul och du skjuter med din egen bössa och ammunition. Skjutbanan är inomhus och det är precis som att vara ute på jakt.

När jag är ute o jagar är det min Beretta som följer med. Geväret heter Beretta Silverhawk och är en hagelbössa som är perfekt för jakt av ripa och tjäder. När hösten kommer byter jag bössa för att kunna fälla en älg. Älg är en favorit när det kommer till jakt för mig. Köttet är väldigt gott också.

I mitt jaktlag är vi totalt 8 personer. Vi jagar mestadels på min mark. Jag har jakträttigheter och ett stort område där det ofta strövar omkring vilt. Förra året fällde vi 3 älgar och 4 vildsvin. Vildsvin ogillar jag av den enkla anledningen att de förstört min gräsmatta. Gräsmattan ser ut som en uppplöjd åker efter deras framfart för några veckor sedan. Hade jag sett dem när de röjde runt på min gräsmatta finns risken att jag plockat fram min hagelbössa för att skrämma iväg dem.