Burberry gjorde susen för Peter

Var ute en sväng i helgen och roade mig i Varberg. Varberg är verkligen en vacker och mysig stad vid havet. Varberg är omtalad som en sommarstad med kända Apelviken, surfskolor, fästningen och spa-anläggningar.

Vi startade kvällen med biljard och flipperspel inne i stan, efter detta blev det en sväng till stadshotellet. Dagen efter summerade vi våra tankar på ett kafé. Min vän Peter hade träffat en tjej på kvällen och de hade snackat en stund i baren med varandra. Peter berättade att tjejen fastnade för att han luktade så gott. Tydligen hade Peters Burberry parfym gjort susen och imponerat.

Vi andra använder inte parfym men efter denna historia blev vi intresserade att också skaffa något som får oss att lukta gott. Jag tror inte Burberry parfym blir aktuellt för min del, däremot kan parfym från Gucci vara intressant. Ska även passa på att köpa lite fler hudvårdsprodukter, behöver köpa en ny hudkräm och ett paket vax. Glömmer alltid att köpa när jag är ute i butiker, så ska kolla in vilka butiker på nätet som har bra utbud och rimliga priser.

Innan vi åker hem till Göteborg ska vi besöka Peters kusin Olle nere i Apelviken. Han driver en restaurang i Apelviken och vi tänkte passa på att ta en lunch där. Restaurangen ligger precis vid stranden och du kan gå direkt ut i havet från uteserveringen. De serverar mycket fiskrätter så det får nog bli dagens fisk för mig. Om de har efterrätter ska det bli en god glass till kaffet.

Eftersom jag gillar Varberg väldigt mycket, så kommer jag skaffa mig en sommarstuga i Apelviken det kommande året. Apelviken ligger perfekt placerad vid havet och stugorna är inte för stora. När jag inte är i stugan kan jag hyra ut den till turister, på så sätt kan jag få in en extrainkomst för att täcka upp kostnader för fastigheten.