Köpte fina Pax skor

Att handla nya skor är något jag inte gör för ofta, jag känner att det inte behövs då jag är väldigt varsam med mina skor. Jag är heller inte den som är ute och promenerar, alternativt joggar varje dag efter jobbet.

Någon som är ute och springer mycket är min brorson, som i år fyller 9 år. Till hans födelsedag har jag beställt ett par finfina Pax skor som han ska få i födelsedagspresent. Han gillar att leka ute så han går igenom ett antal skor om året. Vissa av skorna blir så slitna att det är hål i sulorna, något som jag ärligt talat aldrig har varit med om att ha gjort själv.

De skor jag har beställt är ett par svarta skor med röda flammor på. Då han befinner sig mycket ute och då ibland i lerpölar, är mörkare skor bättre än ljusa. De röda flammorna kommer få honom att känna som att han springer så snabbt att det bildas eld under fötterna på honom.

Hoppas han kommer att gilla skorna, och att de kommer till väl användning, dock tror jag att jag inte behöver oroa mig om det. Hoppas bara att han inte går sönder dem för snabbt.