Att välja trosor i kvalitet

Jag har bestämt mig för att tänka till när det kommer till inköpen jag gör av nya trosor.

Att välja trosor efter det billigaste priset eller i fel material, den tiden är förbi.
Hur trött är man inte på sina gamla trotjänare som tappat sin glans i form av att de antingen skär in i huden eller tappat sin elasticitet helt och hållet. Ja nu är det verkligen dags för ett förnyande!

Rätt trosor för rätt tillfälle

Den här gången tänker jag köpa mig riktigt bra trosor och i olika modeller som passar för alla tillfällen. Jag vet ju att bomull är det bästa materialet att bära eftersom det andas så bra. Men hur kul är det att bära under den tighta klänningen på festen när de veckar sig och kanten syns igenom?
Jag har gjort min research, det finns massor av fina och bra trosor gjorda i material som till exempel nylon, lycra eller spandex men där själva skrevet är gjort i bomull. Dessa material är ju utmärkt att ha de tightare kläderna utan att troskanten skall förstöra kvällen.

Trosor som skapar en fin siluette

Något jag också sneglat lite extra på är dels ett par sköna boxertrosor att bära under helgerna när man strosar runt i hemmet, men även ett par shapingtrosor som man kan ha just under den där tighta klänningen när man vill få en extra kurvig och fin siluette, utan att magen bulsar över kanten.

Ja, nu är det dags att införskaffa trosor som passar just mig och mina behov! Jag är trött på att bära underkläder som tappar formen efter två tvättar och som är allt annat än snyggt under mina kläder. Men framför allt, det är dags att även låta underlivet få andas och må lika bra som resten av kroppen.